Nieuwsbrief

Hiernaast kun je je opgeven om onze nieuwsbrief te ontvangen. Wat houdt dat in?

We hebben gemerkt dat veel mensen verhalen over zoekacties, zoektips, oproepen en nieuwtjes zeer waarderen. Maar we hebben niet altijd ruimte, tijd en energie om een nieuwsbrief te maken. Je zult dus zeker niet overspoeld worden door berichten van ons zoekbureau!

Een paar keer per jaar is echt het maximum! We proberen er leuke en nuttige zaken in te vermelden, recensies over boeken met een ‘Spoorloos’ tintje, spannende verhalen over moeilijke zoektochten die tot een onverwacht resultaat hebben geleid. Een we zetten er ook tips in, voor als je zelf wilt zoeken naar een uit het oog verloren vriend of vriendin, als je op zoek bent naar je vader, je kind, of een broer of zus.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je het leuk vindt op de hoogte te worden gehouden van de activiteiten van ons zoekbureau en wat er verder op zoekgebied aan de hand is. En als je de nieuwsbrief niet leuk vindt, dan zeg je hem gewoon weer op. Dat kan altijd onderaan iedere ontvangen nieuwsbrief.

We horen zo vaak: jullie moeten een boek schrijven met al die mooie verhalen! Ja, ook dat zijn we altijd nog eens van plan… Tegen de tijd dat ik ga uitrusten aan de Cote d’Azur…

Reacties zijn gesloten.